Det ble tatt en del bilder da vi nylig var en tur i London. Motivene var mange, men man må i høyden for å få sett mer…

For min del var det konserter med Status Quo som var målet. De andre to i huslyden prioriterte shopping. Men, noe gjorde vi jo sammen. Og sightseeing er jo obligatorisk.

London Eye måtte vi jo bare ha med. Der var det mulig å få oversikt. Før vi kom opp dit, måtte vi gjennom en “4D”-forestilling på kino. Den fjerde dimensjonen besto i vind og tåke…

Ikke alle var like opptatt av monstrøse tivolihjul. På bakken foregikk videreføring av artene i full åpenhet. 

Big Ben og andre kjente byggverk stakk opp her og der. London er en diger by og selv fra så langt oppe, så man bare deler av den.

Det bygges hele tiden og her finnes det ikke noen skrekk for høye hus. Og de må gjerne se litt rare ut.

Nede på bakken igjen, ble man minnet om at England er en temmelig krigersk nasjon. Sist jeg var i landet marsjerte hjemkomne soldater fra Afghanistan i gatene.

Skikkelige store akvariumer kalles sjøverdener. Og London har en slik. Der var det mye å se for akvarieentusiaster. Og de hadde både små og store fisk.

Haiene gjorde inntrykk. Litt artig at man hadde funnet noen tiloversblevne moaier. Påskeøyastatuene så likevel litt bortkomne ut.

Gatekunstnere var det nok av. Fargerike balansekunstnere som var utrolig myke, fanget interessen i noen minutter. Men, vi måtte videre.

Hamleys er en diger leketøysbutikk som kan anbefales for både store og små. Det ble handlet en del leker, men den store bamsen fikk stå.

Toetasjersbuss måtte man jo bare kjøre. Å se den hektiske byen fra andre etasje der, gjør også inntrykk. Mye bevegelse i store byer.

En tur til det naturhistoriske museet ble det også tid til. Et digert bygg stappfullt av natur og historie. Dinosaurer, ingeniørkunst og all verdens merkverdigheter.

På vei hjem og før Gatwick flyplass, passerte vi nok et kjent bygg. Så ingen flygende griser der, men Battersea Powerstation er likevel et flott skue.

Og så var det bare den lange veien hjem…

Dnort