Chicken in disguise

Categories Diverse

I dag må jeg skryte litt av min kjære. Jeg kom i skade for å kalle henne Farina i går og det var ikke noen suksess…

Saken er den at hun har en sak på menyen av og til som bare er helt fantastisk. Vi snakker om mat altså! Når hun disker opp med denne retten løper tennene i vann allerede ved innkjøp av råvarene. Hver for seg er ikke disse råvarene så spesielle, men sammen blir det en smaksbombe av de sjeldne!

I dag skal dere derfor få servert en oppskrift på Chicken in disguise:

Ingredienser:
– 1 Aubergin
– 5 tomater
– 4 kyllingfileer
– 1 pakke bacon
– 1 bx creme fraische
– sweet chili sauce
– krydder etter smak

Aberginen og tomaten deles i skive. Surr bacon rundt kyllingfiletene og stek dem til de blir hvite i kjøttet. Legg de skivede grønnsakene rundt kanten inni en ildfast form. Skivene stables annenhver tomat/aubergin. Legg de stekte kullingfiletene midt i formen.Bland creme fraischen og en passelig mengde sweet chili sauce og hell dette over det som er i formen. Om du vil ha på litt ekstra chili eller andre krydderier går det, men vær forsiktig. Settes på 200 grader i ovnen og stekes i ca. en halv time.
Denne retten er i tillegg så sunn og har så lite fett (baconet kan droppes) at den vel må kunne betegnes som helsekost.
Voila!

Chicken in disguise er så godt at undertegnede som den kamuflerte kyllingen han er bare må krype til korset og be om unnskyldning for sammenligningen med Faraos manipulative frue…
Bubuu?

Dnort

1 kommentar

1 thought on “Chicken in disguise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *