Pappa prøver fastfood – Findus 2

Categories Diverse

Etter Findusfadesen for noen dager siden, var forventningene til dagens frossne fristelse ikke alt for høye. Dagens middagsrett var også noe enklere og tradisjonsrik enn den forrige. Derfor var også kvalitetskravet og fallhøyden enda større.

Innholdet i dagens forpakning hadde en noe merkelig fasong. Fra å være en sprell levende torsk hadde Findusfolka remodellert vår skjeggete venn til en flat og hvit isblokk. Kunne det bli mat av dette?
findus torsk
Fabrikktrålertorsk

Om det nå var torsk i denne isklumpen, skulle vel pappa få til noe som fallt mer i smak enn pasta og kjøttboller. Vi krydret litt og fisken ble stekt i form i stedet for vanlig koking. Jeg sier vi fordi Julianne denne gangen fikk være med på å lage middagen. "For å få et eierforhold til en endringsprosess" (uttrykk fra pappas jobb) er det viktig at " alle de berørte partene tar del i endringsarbeidet". Ideen var å få Julianne til å "identifisere seg og sympatisere med sluttproduktet". (Godt det er påske. Pappa har alt for mange tunge dokumenter i hodet for tiden…)

Med litt poteter, gulrøtter og smeltet smør til ble det hele en ubetinget suksess! Den "andre berørte parten" slukte i seg alt på tallerkenen OG ba om mer! Og da pappa til slutt sa at det ikke ble dessert i dag var det heller ingen sure miner. En ubetinget suksess med andre ord. Neppe noe Findus behøver å ta æren for. Deter vel heller det at det enkleste ofte er det beste.

Neste innlegg i denne serien vil ta for seg erfaringen med reinkjøttboller ala Joika…

Dnort

4 kommentarer

4 thoughts on “Pappa prøver fastfood – Findus 2

  1. Det er ikke rart at torsken smakte henrivende, den er tross alt globetrotter; har reist fra Barentshavet til Kina og nesten tilbake..

    Neste gang dere skal ha steikt sei kan du prøve følgende: Stek løk og legg til side. Stek seien med giljermel, når du har snudd fisken, legger du løken oppå fisken, og fortsetter med litt rømme oppå og i pannen. Heller litt vann i pannen og topper det hele med revet hvitost og steker under lokk til osten er smeltet…

  2. Så fint at fiskemiddagen ble godt mottatt 🙂
    Veldig koselig blogg du har, her skal jeg følge med fremover!

  3. mange nok som skriver om dagens nyheter og meninger om religion, politikk og sånt…
    Jeg holder meg (for det meste) til det jeg kan. Eller som i søndagens innlegg om kakebaking, til ting jeg ikke kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *